onsdag, december 06, 2006

Minilogue-Live Panoramabar


I senaste numret av Sonic kan man läsa Emils artikel om svensk techno. Bland de intervjuade finns Marcus & Sebastian aka Minilogue.

Det har varit ett väldigt intressant år för Marcus & Sebastian. Som vanligt har de spelat jorden runt som Son Kite , men med projktet Minilogue har de rönt allt större framgångar. Deras blandning av minimal techno och neotrance, utgivet på vakna skivbolag som Cross Town Rebels, Traum och snart även Wagon Repair, har fyllt dansgolv världen över. Ett Minilogue-dubbelalbum med tillhörande DVD är färdigt och det kommer under nästa år ges ut på ett skivbolag som de ännu inte vill avslöja. Videon till deras låt Hitchhikers Choice , gjord av världens bästa Ljudbilden, har setts över 200 000 gånger på Youtube! I dagarna har Minilogue också blivit nominerade till P3 Guld i kategorin bästa dans. Nästa år kommer de även förmodligen vara medproducenter på en kommande skiva med en englands största djs.

Vi tycker givetvis att allt det här är hur roligt som helst! Med snällt tillstånd av Minilogue länkar vi därför nu till ett av deras liveset. Högerklicka och spara:

Minilogue-Live Panoramabar Berlin 3 Juni 2006

Minilogues Myspace

/ Adde