fredag, juli 14, 2006

Different- tasteful trance


Minilogue. Marcus har skägg. Foto www.sonkite.com.

Hej!

Imorgon är det dax för vår lilla klubb igen. Tack till alla som kom förra helgen! Ni var grymma och svettiga! C/O ska visst ha köpt in en industrifläkt av något slag så nu ska det vara lite svalare.

På Different imorgon kommer Marcus Henriksson (Son Kite & Minilogue) och technoprofilen Karl-Axel Bissler lassa technotolvor. Förvänta er alltifrån skruvad house till trance a'la Holdenstyle, kanske Marcus tom kommer att spela några nya Miniloguegrejer?

Som vanligt gratis entré.

Marcus & Karl-Axel har bestämt sig för att spela in hela sitt dj-set med bla mikrofoner så att publiktjut kommer med. Kom förbi och tjoa lite!


/ La Difference

4 Comments:

Anonymous Anonym said...

Synd på fläkten faktiskt... Kommer stänga av den med jämna mellanrum ikväll.

4:31 em  
Anonymous Anonym said...

Synd på fläkten? Skitbra med en stor fläkt så det inte blir så attans svettigt, alla gick ju ut till uteserveringen sist pga värmen, nu stannar de inne hos musiken istället

En annan sak att tänka på är att ljudet borde riktas om så att det kommer mer vid dansgolvet och mindre vid baren, som det är nu så vrålar det högt vid baren och det är alldelels för tyst om man står på kanten vid toaletten.

6:57 em  
Anonymous Anonym said...

Håller med om att det behövs en fläkt. De har köpt in en monsterfläkt som bara riktas mot benen vilket gör att det blir kallt där nere ibland, därför vill jag stänga av den med jämna mellanrum.

Ljudet åtgärdas under veckan. En ny högtalare installeras för bättre och jämnare ljud på golvet; mer tryck alltså!
Kom!

9:27 fm  
Anonymous Anonym said...

Very cool design! Useful information. Go on! severe weather boating Bcbg max azria eyewear bg-158 eyeglasses case cook county dui nexium cartoon fitness nexium information information online Infiniti g20 rasing pulleys set nexium Benifits video conferencing lecture Illustrations of women slave dress free downloads to block ads popups side affects of nexium

3:10 em  

Skicka en kommentar

<< Home