fredag, juni 30, 2006

I morgon!




Vi tänkte köra en gratisklubb på C/O varje lördag i sommar med start 1 juli. Vi ska nu på något sätt klargöra vad för sorts klubb det kommer vara. Först och främst ska det poängteras att det är frågan om en dansklubb. Bara för att det är på en bar innebär inte det att det är lounge som gäller. Det är inget fel på klassiskt barhäng men inte på vår klubb, det finns andra som gör det bättre. Sedan vet alla som varit på Jeriko, där C/O ligger, att det är bäst drag i baren. Vi kommer tex ihåg när Kornél spelade på vår Brusfest i november förra året. Svetten droppade ifrån taket inne i baren där han spelade. Det är den stämningen vi är ute efter.

Musikaliskt så tycker vi att den intressantaste dansmusiken just nu är ganska svår att definiera. Den har både house, techno, electro, trance, disco och pop-influenser. Att säga att man spelar bara en genre på en klubb känns väldigt dogmatiskt 90-talsaktigt och det är inget vi vill stå för. Möjligvis skulle man kunna säga musiken kommer att vara lite mer elektronisk än den som brukar spelas på Jeriko.

Som djs kommer det bjudas in folk som vi tror kan leverera den musik och stämning vi vill ha. Publiken hoppas vi kommer att besöka oss för att dansa, sedan om det är brattjejer, fattiga möllanhipster eller gamla trancerävar det bryr vi oss mindre om.

Det kommer att bli skoj!

Different. Lördagar.Jeriko Sommarlov, C/O Spångatan 38 Malmö. Fri entré. 23-03.

Program Juli:

Till premiären i morgon har vi bjudit in publikationen 1981. Det var i 1981 som vi bla först läste om holländsk cocadisco och finsk electro. I morgon kan ni nog förvänta er en del av den varan blandat med lite italo och acid. Trevligt.

1 juli: Premiär. Johan Hurtig & 1981 Soundsystem samt Adde 3000 & Nobody
8 Juli: Chris Beats & Adde 3000. Live: Climber (Marcus Clemmedson,Aluma)
15 Juli: Marcus Henriksson (Minilogue,Son Kite) & Karl-Axel Bissler
22 Juli: Emil Arvidsson samt (Bomben) Adde 3000 & Chris Beats
29 Juli. Different dansgolv sommarfesten på Luftkastellet. Daniel Wang (Balihu, Environ, Ghostly ) samt Adde 3000 & Chris Beats

Ses där/

Differentgänget

7 Comments:

Anonymous Anonym said...

Lycka till ikväll. Hade jag fortfarande bott i Malmö hade jag lätt varit där! Nu får det väl bli Slick istället... Kan funka.

3:30 em  
Anonymous Anonym said...

Aluma? Har ni hittat en hemlös som spelar dragspel?

11:21 fm  
Anonymous Anonym said...

hahaha. nej. climber är ad/red för aluma men oxå technofantast och formgivare. det är han som gör kontra-musiks alla flyers.

11:40 fm  
Blogger martin said...

jag ber tusen gånger om ursäkt för i lördags! det gick visst inte så bra... hoppas att min mobil är kvar på jeriko nånstans. :( förlåt igen.

xx martin

12:50 em  
Anonymous Anonym said...

och åldersgränsen är? :)

6:36 em  
Anonymous Anonym said...

Jag tror att det är tyve år.

7:09 em  
Anonymous Anonym said...

best regards, nice info infiniti qx4 canada Hairy+asian+women Ee ford summer challenge negitive effects of ritalin Princess cruise experiance 2002 infiniti qx4 Diabetic blackberry jam recipes Cleaning humidifier Sex orgasm videos conair infiniti reviews Adware 60 by lavasoft Enable gre through cisco rras Camping tent for sale Softcore bondage Dealing depression diet pill divorce attorney medford oregon Card designs business cards Comercial security system Cloudveil koven pants

4:50 fm  

Skicka en kommentar

<< Home