onsdag, november 08, 2006

The Big Luciano


Oktobernumret av amerikanska tidningen XLR8R är dedikerad till en av våra favoritstäder i Europa. Just det: Berlin. Hela numret är en guide till technometropolen. För oss i Europa kanske det inte är mycket nytt under solen i tidningen. Men en liten fickguide (kul ord på tyska) till allt intressant i staden medföljer tidningen, vilket kan vara bra att ha ibland. Att Luciano har öppnat ett café, Post26, precis vid sin översvämmade studio och Hardwax var dock en nyhet för mig. Där ska jag äta en ”The Big Luciano” nästa helg.

Vi får även läsa att Richie Hawtin och Ellen Allien dejtade under ett par månader i somras och att det tråkigaste, förutom Berlin, är människor som talar om hur fantastisk staden är. Det sistnämnda enligt BJ ”Bitter” Bastards spalt. Tittar man noga på tidningens bilder från klubben Rio ser vi dessutom malmödj:n Lady Latelicks namn på en spellista.

Apropå skvaller fick vi igår höra att två mer kända technoproducenter som bor i Berlin har slutat umgås. Anledningen är att en av dem tar för mycket droger för sitt eget bästa. Minst en av de två uppges komma från Chile.

Andreas Nilsson

1 Comments:

Anonymous Anonym said...

Haha! Går in på Rios hemsida så ser man att haschtomten Hiltmeyer spelade där i lördax! Hiltan asså.

3:46 em  

Skicka en kommentar

<< Home