måndag, september 18, 2006

Festmanifest


Hej

Vi måste först börja med att säga att köra klubb varje lördag under juli och augusti har varit jäkligt intensivt men ack så roligt. Tack alla ni som kom till våra klubb! Vi känner oss faktiskt lite stolta över att ha kunnat presentera de djs & artister vi haft under sommaren. Ögonblicken har varit många. Som när Emil Arvidson joggade av glädje i dj-båset när han fick spela techno hela kvällen eller när Gui.tar nästan välte stället med sitt liveset. Eller kondensen som bildades i taket varje kväll av att folk verkligen kom till vår klubb för att dansa och inte för att hänga. Det känns också som att vi skapat våra egna små klubbhits. Som tex Einmusiks remix av Jake The Rapper, den gillar både ni och vi. Och sen så klart allsångslåten "Like You" av Gui Boratto i supermayermixen.

De senaste två veckorna har vi dock varit tvungna att vila upp oss, rejält. Någon har häckat i Sthlm, en annan har åkt till en sk Balaeric Island (aka Mallis).Vi har också funderat på om vi ska fortsätta köra klubb i höst. Det kan ju framstå som flashigt och coolt att köra klubb men om man vill göra något bra så krävs det rätt så mycket arbete. Det som gjort oss lite tveksamma är om vi orkar hypa de grejerna som vi bokar tillräckligt mycket så att folk kommer. Idag känns det som mer än någonsin att hype är viktigare än engagemang. Vi har helt enkelt tröttnat på hypandet och bestämt oss för att presentera grejer som vi tycker är bra oavsett om det är coolt eller ej. Detta innebär inte att vi kommer börja spela gammal gubbrock eller att vi typ är bittra. Nej det handlar fortfarande om modern elektronisk dansmusik, kalla det techno, house, electro, trance eller whatever. Det handlar också fortfarande om att ha roligt. Sedan bryr vi oss inte om ni är möllanhipsters, lilla torg-tjejer eller gamla trancerävar, bara ni dansar och inte önskar R'n'B-hits.

Tre stora fester på hela Jeriko kommer det att bli i höst. Det kommer att kosta att komma in men det kommer det att vara värt. Första gången blir lördagen den 14 oktober då vi kommer att köra en Border Community-kväll med bla Fairmont live. Men mer om det när det närmar sig. Det kommer att bli bra i vilket fall som helst.

Kram/

Prettona i Different

2 Comments:

Anonymous Anonym said...

r&b är väl den enda musiken man kan lyssna på idag?

///
babyman

1:16 fm  
Anonymous Anonym said...

vi har inget emot R'n'B men det finns andra som spelar det bättre än oss.

5:02 em  

Skicka en kommentar

<< Home