torsdag, augusti 17, 2006

Different-Gui.tar


Hej,

Efter att ha haft technokrig och blivit minimalare på Different så bjuder vi nu på lördag in duon Gui.tar från Berlin för ett liveset.

Gui.tar kommer att få er att förstå varför det ibland är viktigt att ha tålamod när man lyssnar på techno, varför de där första fem minuterna som verkar gå på tomgång ofta är betydelsefulla för resterande tre minuter. Men för den sakens skull är de inte alltid svåra. Ibland är de bara romantiska och sjunger om atomer som kolliderar och sådant. Eller som de själva säger:
"Det ska vara varmt, mörkt och sensuellt".

Ni kan lyssna på deras musik här:

http://www.myspace.com/guitarmuzik

Duon har spelat för ett knökfullt Panoramabar i Berlin, Golden Pudel i Hamburg och släppt skivor på Careless Records. De har förvandlat ett galleri till illegalt diskotek och därför stormats av kravallutrustad tysk polis. Vi var där och vet att de kommer att passa perfekt hos oss på Different och C/o-bar också. Malmöfestivalen känns avlägsen.

/Differentgänget

3 Comments:

Blogger Tooli said...

Tack för en bra kväll, det var mycket, mycket bra.

8:47 em  
Anonymous Anonym said...

Very cool design! Useful information. Go on! » » »

2:28 fm  
Anonymous Anonym said...

Very nice site! Ingestion ambien dog Best free stop smoking Affiliate craps Quitting smoking how to do it horse eczema Price listing for standard business cards filipino bikini girls anal fuck Medicare rx drug program brio handbags

1:53 fm  

Skicka en kommentar

<< Home