söndag, januari 13, 2008

Precis som Berlin


Min bror?

Prosumers myspace ligger sedan ett tag en liveupptagning av låten "The Craze". Alltså housemusic live kan i Sverige vara lite väl mycket musikfolkhögskola, Malmö House Foundation någon? Prosumer snuddar men håller sig på rätt sida. Det kan ha att göra med att det kryllar av bögar våningen under samt att det injiceras heroin på toaletterna som gör det lite råare och trovärdigare plus att det är bra musik så klart. Berlin helt enkelt eller? Men samtidigt. Något vi inte vill se så mycket av i år är beskrivningen "precis som i Berlin" när en klubb ska beskriva eller beskrivas. Vi gillar Berlin och det är bra att man inspireras osv men kom igen kan vi inte i Sverige skapa något eget. Precis som i Malmö eller Sthlm hade ju varit sweet om någon skulle beskriva en klubb i positiva ordalag.

/a3

3 Comments:

Blogger Unknown said...

rykten säger att "precis som i malmö" redan börjar bli ett ordspråk i sthlm..

11:21 fm  
Anonymous Anonym said...

intressant diskuterade det i helgen svenska klubbar verkar om vi beaktar mailutskick ofta sakna självförtroende och utstrålar fortfarande någon slags "bondsk" hänförelse över att gästas av ännu en tysk dj. Jämför gärna med exemplevis fabrics veckobrev där dj:s presenteras sakligt, det är ju naturligt att de kommer dit. Ett förhållningsätt man borde ha i Sverige för du behöver inte sätta världsrekord i superlativ varje vecka.

2:45 em  
Anonymous Anonym said...

Galet likt din bror Adde - men även likt en mytoman som brukar stryka runt i Hufvudstaden och tala om "hur det var bättre förr"...

9:23 em  

Skicka en kommentar

<< Home