fredag, juli 06, 2007

Hmm


Jag har svårt att hålla tillbaka mitt leende när jag läser igenom Aril Brikhas spelschema för sommar och höst. Nu närmast: Paris, Madrid, Barcelona, Dublin, Helsingborg, Tokyo, Osaka, Berlin… Helsingborg(!), staden som på sistone har vänt upp och ner på sitt kulturliv och försökt styra upp det genom en omorganisering tycker att Aril Brikha passar på deras stadsfestival i slutet av juli. Nåja, nu är det nog mer arrangören Social Sound som tycker om Brikha. Och jag tycker om Social Sound för att de fortsätter tro på den lilla staden.

På Aril Brikhas myspace-sida ligger ett par spår uppe från hans album Ex Machina som ges ut av Peacefrog i slutet av juli.

Läs gärna också Niels Righolts, f.d. chef på Dunkers Kulturhus i Helsingborg, testamente.

Andreas Nilsson

2 Comments:

Blogger joakimR said...

Oj oj! Hyfsat otippad bokning.. han är nog kompis med nån i social sound eller nåt.. Ska bli kul att höra! Tack för nyheten!!

12:55 fm  
Anonymous Anonym said...

Änsålänge är vi INTE god vän med Aril, men vi kanske blir det efter Helltown-festivalen? Andra roliga bokningar vi har under festivalen är Calle Dernulf (Sveriges Radio), Mad Mats(Raw Fusion Rec) & Dj Scribe (Raw Fusion Rec) ifrån New York. Ett par gig som inte bör missas är ju Social Sound System & Planetary Group, två Live grejor som kommer bli sjukt.. Ja, annars så har vi ju HBGs nya stjärnskotttt (som just har blivit signad till Global Underground Rec) Marcus Schössow! Ja vi kämpar på för ett bra natt liv!

Hoppas vi ses "Mojsing"!

Mvh
Madsen

Social Sound

9:35 fm  

Skicka en kommentar

<< Home