torsdag, april 27, 2006

1:a m_nus-inlägget


I senaste numret av alltid läsvärda tidningen de:bug finns det ett trevlig samtal mellan Magda och Troy Pierce. Magda verkar ha fötterna på jorden och vara en allmänt lugn tjej. Pierce verkar lite mer orolig och betänksam. Han retas av Magda för att vara pedantisk och berättar själv utförligt om hur han för ett tag sedan var tvungen att köpa ett par nya Levis-jeans. De gamla tappade formen och känslan efter en icke-kemtvätt.

Intressantast är det dock när Pierce berättar om hur skivbolagsbossen Richie Hawtin har åsikter om de andra artisternas musik på skivbolaget m_nus. Hawtin skickar sina vänner fram och tillbaka till studion för att finputsa sina nya låtar. Både Marc Houle och Troy Pierce har fått återvända till studion mer än en gång innan Hawtin varit nöjd. Senast blev Pierce ombedd att korta ner en, i sitt tycke, utomordentlig låt på 14 minuter till sex.

Men Pierce avslöjar också att han aldrig skulle våga säga emot Richie Hawtin om de skulle arbeta tillsammans i en studio. Magda menar att det är struntprat och då Pierce står på sig vill Magda byta samtalsämne. Det är en rolig och ärlig dialog. Skivbolag präglas visst alltid av någon viss sorts hierarki. Och kanske är det endast önsketänkande att producenter på mindre bolag skulle slippa känna av pressen från ovan.

Imorgon ställer Richie Hawtins bror Matthew ut på CC Gallery i Berlin. Vi ses där.

/Andreas Nilsson

5 Comments:

Anonymous Anonym said...

Hmm I love the idea behind this website, very unique.
»

1:23 fm  
Anonymous Anonym said...

I love your website. It has a lot of great pictures and is very informative.
»

5:26 em  
Anonymous Anonym said...

Your website has a useful information for beginners like me.
»

10:22 fm  
Anonymous Anonym said...

Wonderful and informative web site. I used information from that site its great. » » »

1:06 em  
Anonymous Anonym said...

Excellent, love it! Mature bound Cheep phone plans Impotence medication information online Moisture proof storage cabinets accutane induced lupus All sports action photography Valtrex+buy+tramadol+online+valtrex+online+buy+valtrex 1gb chip mp3 player samsung

3:23 fm  

Skicka en kommentar

<< Home