torsdag, augusti 30, 2007

Grand Canyon



Att Ada remixar Tracey Thorn känns på något sätt ganska naturligt. Tracey skriver "she'd (Ada) done a groovetastic cover of Each and Every One" och att det därför var klart Ada skulle göra en remix på "Grand Canyon". Om man inte gillar den här låten och Tracey Thorns röst så är man en cynisk person som lyssnat alltför mycket dampstep. Man blir helt enkelt glad fastän det inte är en glad låt, typ.

Det här är nog ingen remix man slänger på för att dra igång ett dansgolv kl halvett på kvällen utan då snarare vid femtiden på morgonen(eller fem på eftermiddagen om man är i Berlin) när folk börjar bli lite emotionella och trötta.I en del av dokumentären "Feiern" pratar de intervjuade om kärlek. I bakgrunden spelas D´ntels "The Dream of Ewan and Chan" Superpitcher remix, vilket också är sån däringa emotionell technoremix, mm man skulle välja soundtrack idag skulle Grand Canyon vara med.

Dagen efter att Ada spelat på Different i våras visade vi henne Möllan. När vi pekade på gatan där Nina Persson bor (bodde?) blev hon väldigt intresserad då hon är ett stort fan av Cardigans. Så popmiljonärer om ni läser det här, och vill ha en remix, vet ni vem ni ska ringa.

Everybody loves u here!


/Adde

1 Comments:

Anonymous Anonym said...

Jag älskar Tracey Thorn. EBTG är världens bästa band...

4:29 em  

Skicka en kommentar

<< Home