söndag, mars 16, 2008



Vi tar en väldigt lång paus från bloggandet då vi inte känner någon inspiration.

Vi kommer att fortsätta med fester då vi tycker det är skoj.

Nu kommer A3 fortsätta lyssna på regressiv house medans Nobody dammsuger skivaffärerna på dubtechno.



Kram

torsdag, mars 13, 2008

Romantik


En av 2005 års bästa popskivor där allt akustiskt går genom datorer var Turners ”Slow Abuse”. När jag såg honom på en liten intim spelning en onsdag för snart två år sedan på NBI så var han nervös. Dels var det turnépremiär, men dels hade han nästa dag blivit inbokad på Hamburgs största technoklubb. Kanske inte det mest självklara stället för ensam man med gitarr och laptop. Samtidigt får han skylla sig själv när han låter technostjärnor som Robert Hood och Baby Ford remixa honom.

Nu flirtar Turner igen och ger underbara Vince Watson fria händer att ta hand om ”She Was Sent”. Resultatet är en smått melankolisk tiominutersromans mellan neo-detroit och electrohouse. Självklart vill jag helst höra den på Oh, Baby I Like It Raw, men kanske passar den bättre på Drama om de skulle bli vemodiga någon gång.

Andreas Nilsson

onsdag, mars 12, 2008

tisdag, mars 04, 2008



Nu på torsdag den 6 mars anordnar jag tillsammans med Christopher Mathiesen och Rikard Jönsson Malmös första Pecha Kucha-kväll på restaurang Smak som ligger i konsthallen Malmö. Vi har alltifrån konstnärer till fotografer och designers som presentatörer. Det ska bli skoj även om det varit lite svettigt att dra ihop talarna. Restaurangen öppnar 19 och presentationerna börjar kl 20.20. Efteråt blir det livemusik med sheasheashea. Nobody Nilsson kommer även dja vilket innebär en massa elektronisk dub på vinyl importerad från Hardwax. Ses där!

måndag, mars 03, 2008

Veckans Old School Pt.II



Tv-programmet "Ibiza- a short film about chilling" från 1990 som handlar om klubbkulturen på Ibiza just innan ön exploderade och blev överexploaterad.

söndag, mars 02, 2008

Veckans Old School



MJ Cole "Sincere"